Ürünlü İlkokulu
Ürünlü Köyü/ Bozova/ Şanlıurfa

VİZYON

Ulusal ve kültürel değerlerimizi önemseyen, çok yönlü gelişimi benimseyen, öz güveni yüksek, bilgili, kültürlü, başarılı, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı gösteren kişilikli fertler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, milli ve manevi değerlerine sevgi, saygı ve hoşgörü etrafında sahip çıkan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, okuyan, düşünen, araştırıp sorgulayan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, hayat şartlarına göre kendini yenileyebilen, ahlaki olgunluğa sahip, vefalı ve değerlerine sahip çıkan fertler olarak yetiştirerek orta öğrenime hazırlamaktır.

Okuma ve yazma noktasında ileri seviyeye ulaşmak
Öğretim Şekli :normal

normal

08.10-14.00

soba

Servis Bilgisi

köyümüzde servis bulunmamaktadır. Öğretmenler şahsi imkânlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

ilçeye 40; ile 88 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

köyümüz Urfa-Adıyaman-Antep sınırında ve Fırat nehrine yakındır. Eski Halfetiye 50 km uzaklıktadır. köyümüzde 3 bakkal, 1 cami, 1 değirmen vardır. köy, yaklaşık 120 hanedir. Pamuk, fıstık ve biber üretiminde ve sulamada örnek bir köydür.

İlkokul-Ortaokul aynı binadadır.